top of page
Illustrated Bergen

DIERENTOCHT VAN DE ARK VAN NOACH

HELP JE MEE ALLE DIEREN TE VINDEN?

 

 

 

Hallo, wij zijn de de bestuursleden van de Stichting Stedenband Almelo-Ejmiatsin. Wij hebben de Ark van Noach naar Almelo gehaald en willen jullie kennis laten maken met het verhaal van Noach.

 

Dit gaan we doen aan de hand van een speurtocht. Doen jullie mee? Help ons om alle dieren te vinden. De dieren gaan samen met ons naar een nog onbekende plek. Ze moeten binnen zijn voordat het begint te regenen. Want daarna stopt het regenen niet meer.

Hoe werkt de dierentocht?

Er zijn 12 dieren te vinden in de binnenstad van Almelo. Aan de hand van een speurtochtkaart ga je op zoek. Schrijf alle namen van de gevonden dieren op de speurtochtkaart en zo kom je met het antwoordenpuzzel tot het juiste antwoord.

 

 

Heb je alle dieren gevonden? Maak dan kans op een prijs!

Ga naar de Ark, maak een foto van jezelf en de puzzel met bijbehorende antwoord. Plaats de foto op social

media met #ArkinAlmelo en #-antwoord- (van de puzzel). Een keer in de maand maken we de winnaar bekend via #ArkinAlmelo. Hou de socials dus goed in de gaten!

De speurtocht loopt van 1 november 2022 tot en met 30 april 2023. De speurtochtkaart is gratis verkrijgbaar bij alle infopunten in Almelo (onder andere bij Bibliotheek Almelo, Van der Valk Theaterhotel, Van Katoen en nu, Naturhus, Stadhuis)

Afbeelding1.jpg
bottom of page